ГоловнаПолітика

Порошенко: Україна обрала метою демократію і свободу, тепер потрібно окреслити правильні шляхи до неї

"Україна потребує відкриття принципово нових можливостей".

Порошенко: Україна обрала метою демократію і свободу, тепер потрібно окреслити правильні шляхи до неї
Фото: Макс Левин

Україна обрала собі за мету демократію і свободу, і тепер важливо окреслити правильні шляхи її досягнення. Про це йдеться в зверненні президента Петра Порошенка до учасників сьомого Національного експертного форуму, організованого Інститутом Горшеніна.

"Україна потребує відкриття принципово нових можливостей, які мають найбільший потенціал і надаватимуть необхідні поштовхи для розвитку країни в різних сферах. Досягти нових вершин, добути нові знання і досвід неможливо без якісного діалогу й ефективної комунікації з глобальним світом. Тому нам потрібні потужні комунікаційні майданчики як місце обговорення нагальних питань", - сказано в ньому.

"Україна визначилася зі своєю метою, ми разом з вами обрали демократію, свободу і європейські цінності. Тепер важливо окреслити гідні та правильні шляхи, які 100% -во приведуть нас до неї", - заявив Порошенко.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, який також звернувся до учасників форуму, наголосив на важливості цього дискусійного майданчика для напрацювання ідей і пропозицій, які потім можуть узяти на озброєння державні компанії, міністерства і відомства.

Національний експертний форум Інституту Горшеніна - це міжнародний комунікаційний майданчик, що об'єднує провідних українських та європейських експертів, політиків, бізнесменів, представників дипломатичних місій і недержавних організацій, а також засоби масової інформації для обговорення найважливіших проблем у політичному та економічному житті України.

З 2013 року було проведено шість форумів: у лютому 2013 року ("Україна-2013: Прогноз"), у травні 2013 року ("Україна-2013. Порядок денний"), в жовтні 2013 роки ("Україна після Вільнюса"), в червні 2014 року ("Від революції до нової країни"), в березні 2015 року ("Україна. Стрес-тест"), у жовтні 2016 року ("Ключові питання року").

Тема цьогорічного форуму - "Точки зростання".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram