ГоловнаПолітика

Мартиненко закликав Ситника якнайшвидше передати його справу в суд

Екс-нардеп вважає, що НАБУ піариться на його імені.

Мартиненко закликав Ситника якнайшвидше передати його справу в суд
Фото: Сергей Нужненко

Колишній депутат Микола Мартиненко публічно звернувся до директора НАБУ Артема Ситника з проханням “якнайшвидше направити обвинувальний вирок до суду і припинити піаритися на згадках мого імені”.Про це повідомила прес-служба екс-депутата.

“Згадки мого імені стали ідеєю фікс для керівників НАБУ. Пан Ситник піариться на Мартиненку майже в кожному із 140 інтерв’ю та 600 коментарів, якими хвалиться НАБУ як своїм досягненням. І це їх єдине досягнення за 2 роки роботи, адже відомство Ситника і далі безрезультатно проїдає бюджетні мільярди”, - зазначив Мартиненко.

“Тому звертаюся до керівників НАБУ Ситника і Углави: ідіть в САП і пошвидше передавайте обвинувальний висновок до суду для розгляду по суті. Ви ж півтора року фабрикували справи проти мене. Чи немає чого предавати? Бо є лише шиті білими нитками припущення на базі замовних статей Лещенка. Скільки ще років ви збираєтеся повторювати мантри про Мартиненка?” - запитав колишній депутат.

На його думку, директору НАБУ тоді не буде про що говорити в сотнях інтерв’ю. “Він щоразу вкидає якісь фейки про мене, аби інформаційно підтримувати тему сфальшованої “справи Мартиненка”. Але сьогодні навіть Ситник був змушений визнати, що я не збираюсь нікуди втікати. Додам: і не збирався. Крім того, я багато разів виїжджав за кордон, але мені там ніхто не пред’являв претензій. Більше того, я добровільно відмовився від депутатського імунітету”, - нагадав Микола Мартиненко.

Він наголосив, що “сенс всієї “справи Мартиненка”, на якій піариться НАБУ, зводиться виключно до бажання обрати мені затримання як запобіжний засіб, гучно подати це як кінцевий результат і перемкнути увагу з відсутності будь-яких фактів щодо мене”.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram