ГоловнаПолітика

Онлайн-трансляція засідання Ради

Депутати розглянуть проект закону про статус релігійних організацій з керівництвом у Росії.

Верховна Рада сьогодні розгляне законопроект №4511, яким пропонується встановити особливий статус для релігійних організацій, керівні центри яких розміщені в Росії.

Про це йдеться в порядку денному засідання парламенту.

Також депутати розглянуть законопроект №4128, що регламентує зміну підпорядкованості релігійних громад.

Крім того, планують внести до порядку денного сесії низку законопроектів, зокрема №6281 - про скасування перерви з 12:00 до 12:30 в ранкових пленарних засіданнях у вівторок, середу і четвер.

Також Рада розгляне проект постанови №5350, яким пропонується схвалити і внести на розгляд Ради нацбезпеки і оборони пропозиції щодо застосування персональних санкцій проти колишнього президента Віктора Януковича, колишнього прем'єр-міністра Миколи Азарова і ще 19 осіб.

Крім того, парламент планує зайнятися питаннями аграрної політики, зокрема у другому читанні розглянути законопроект №0906, який регулює держконтроль у сфері безпеки та якості харчових продуктів і кормів.

Також на порядку денному є законопроект №4666 (друге читання), що надає можливість учасникам товариств з обмеженою відповідальністю створити наглядові ради в статутах своїх товариств.

У другому читанні також є законопроект №2985, яким пропонується зобов'язати органи місцевого самоврядування, підприємства та вищі навчальні заклади вручати повістки військовозобов'язаним і забезпечувати їх прибуття до військкомату.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram