ГоловнаПолітика

Донька Мартиненка прилетіла в Україну і хоче свідчити НАБУ і САП

Ганна Мартиненко заявляє, що готова відповісти на всі запитання слідчих.

Донька Мартиненка прилетіла в Україну і хоче свідчити НАБУ і САП
Фото: censor.net.ua

Донька екс-депутата Миколи Мартиненка Ганна заявляє, що її ім'я використовують "необґрунтовано в піар-війні проти її батька". Про це вона повідомила, коли прийшла під час інтерв'ю батька, яке він давав "Цензор.нет".

Раніше під час обрання запобіжного заходу представники НАБУ стверджували, що частину коштів, отриманих нібито незаконним шляхом, використовували для оплати, в тому числі, витрат доньки екс-нардепа в Лондоні.

"Я була шокована звинуваченнями з боку Національного антикорупційного бюро. Там звучало і моє ім'я. Я прилетіла з Лондона, де працюю і проживаю, підтримати батька. Хочу публічно звернутися до НАБУ і САП: якщо у вас є до мене якісь запитання, я готова прийти і все пояснити. Але не треба згадувати моє ім'я в цій брудній піар-війні проти мого батька. Платіж на моє ім'я, який згадує НАБУ, стосувався оплати мого проживання в Лондоні. У той момент у мене виникли фінансові труднощі, але я не вважаю злочином, коли мене хтось кредитує для оплати оренди житла. Всі свої борги я повертаю, і це моя особиста справа", - сказала Ганна Мартиненко.

Вона повідомила, що живе в Лондоні, а працює в консалтинговій компанії, назви якої не називає.

"Ще раз звертаюся до НАБУ: я готова прийти і відповісти за всіма пунктами, де фігурує моє ім'я. Але не треба безвідповідально і безпідставно згадувати моє ім'я. У цивілізованому світі так не робиться", - додала Ганна.

Нагадаємо, 20 квітня детективи НАБУ затримали колишнього народного депутата Миколу Мартиненка в рамках розслідування справи про закупівлю ДП "СхідГЗК" концентрату урану через австрійську "прокладку".

22 квітня Солом'янський районний суд Києва відмовив в арешті колишнього парламентарія і відпустив його на поруки народних депутатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram