ГоловнаПолітика

Порошенко подякував Кемерону за підтримку України

Сторони також обговорили ситуацію на Донбасі.

Порошенко подякував Кемерону за підтримку України
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко провів зустріч з колишнім прем'єр-міністром Великобританії Девідом Кемероном. Глава держави, зокрема, високо оцінив фінансову та експертну допомогу Великобританії у впровадженні реформ в Україні, повідомляє прес-служба Президента.

"Глава держави подякував Девіду Кемерону за активну і тверду позицію на підтримку суверенітету і територіальної цілісності України. Президент також високо оцінив фінансову та експертну допомогу Великобританії у впровадженні реформ, тренуванні Збройних Сил України та полегшенні гуманітарної ситуації в нашій країні", - йдеться в повідомленні.

Сторони також обговорили ситуацію на Донбасі. Мова йшла про збереження чинного режиму санкцій ЄС щодо Російської Федерації як ефективного інструменту забезпечення повної імплементації Мінських домовленостей і повного відновлення територіальної цілісності і суверенітету України.

Нагадаємо, Кемерон залишив пост прем'єр-міністра Великобританії в липні 2016 року. Він заявив про свою відставку після того, як більшість британців під час референдуму заявили про своє бажання відокремитися від Євросоюзу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram