ГоловнаПолітика

Сюмар оприлюднила список депутатів, які літають у Москву

У списку НФ - 59 нардепів.

Сюмар оприлюднила список депутатів, які літають у Москву
Фото: nfront.org.ua

Голова Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики, член фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар оприлюднила список народних депутатів, які регулярно відвідують Москву в умовах війни з Росією. Список розміщено на сайті партії.

"Прямого авіасполучення з Москвою в Україні немає. У Москву з Києва літають через Мінськ. Тут списки тих, хто за два минулі роки - роки війни з Росією - літав у Мінськ, і в більшості випадків далі в Москву. 59 народних депутатів України", - зазначила вона.

Фото: nfront.org.ua

Вікторія Сюмар наголосила, що "частина людей реально літає в Мінськ - наприклад, Ірина Геращенко, Ганна Гопко, Андрій Іванчук (якого в Білорусі навіть затримували)".

"Але, думаю, вже відомий Андрій Артеменко, Сергій Льовочкін, Бойко, Мураєв, Онищенко, Ківалов, Деркач, Рабинович, Тарута і багато інших зовсім не на переговори в мінському форматі літали. Швидше це "московський формат" псевдоукраїнської політики. Це відповідь Прикордонної служби на мій запит. Робіть висновки", - резюмувала вона.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram