ГоловнаПолітика

Нардеп забрав зі села дитячий майданчик після програних місцевих виборів

"У нас місцеві вибори відбулися 18 грудня, а вони його забрали після виборів - 19 грудня".

Нардеп забрав зі села дитячий майданчик після програних місцевих виборів
Детская площадка от Кодолы в соседнем Нежине
Фото: facebook.com/oleksandr.mihalich

Депутат Верховної Ради Олександр Кодола ("Народний фронт") забрав дитячий майданчик, який збирався встановити в селі Володькова Дівиця (колишні Червоні Партизани, Чернігівська область), після минулих виборів до Носівської міської громади.

Про це пише "Чесно".

"Вони нам рік обіцяли дитячий майданчик. Потім привезли його відразу перед виборами в територіальну громаду, навіть не встановлювали, а після виборів - приїхали і забрали... А нам тепер кажуть: "Вам не ставитимемо". Я особисто телефонував помічникові Кодоли. І це ж кошти державні - це не його гроші! У нас місцеві вибори відбулися 18 грудня, а вони його забрали після виборів - 19 грудня. Саме в день Святого Миколая", - повідомив заступник голови сільради Володькової Дівиці.

За його словами, місцеві жителі обурені поведінкою депутата.

Помічник Кодоли Микола Кравченко в коментарі журналістам заявив, що нічого не знає про цю ситуацію і не уповноважений говорити на цю тему.

Носівська громада включає в себе районний центр Носівку і села Іржавець, Козари, Тертишники, Володькова Дівиця. Перемогу на виборах там здобула партія "Наш край", що отримала 16 з 26 мандатів. "Народний фронт" отримав шість мандатів. Представник партії також програв вибори на посаду голови Носівської громади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram