ГоловнаПолітика

Заступниця міністра юстиції: Ганна Калинчук не буде в.о. директора люстраційного департаменту

"Калинчук не буде виконувати обов'язки директора, оскільки я категорично проти".

Заступниця міністра юстиції: Ганна Калинчук не буде в.о. директора люстраційного департаменту
Анна Онищенко
Фото: minjust.gov.ua

Заступниця міністра юстиції Ганна Онищенко заявила, що 23-річна Ганна Калинчук не виконуватиме обов'язків директора люстраційного департаменту, хоча раніше це призначення вже анонсував міністр Павло Петренко.

"Ганна Калинчук не буде виконувати обов'язки директора департаменту, оскільки я категорично проти призначення особи, щодо якої виникла така негативна реакція суспільства. У Департаменті працює достатньо професійних фахівців, яких можна тимчасово, до закінчення конкурсу, призначити в.о. директора", - повідомила Онищенко у фейсбуці.

При цьому вона спростувала заяву колишньої керівнички департаменту Тетяни Козаченко, яка повідомила, що роботу органу понад тиждень заблоковано.

"Робота Департаменту з питань люстрації не заблокована. З учорашнього дня, за новим розподілом обов'язків, департамент координує Сергій Пєтухов, який вже сьогодні підписував його вихідну кореспонденцію. Департамент з питань люстрації працює і здійснює свої функції", - написала вона.

Нагадаємо, Козаченко звільнилася 21 листопада.

Наступного дня міністр юстиції Павло Петренко заявив, що виконувати обов'язки директора департаменту з питань люстрації буде Ганна Калинчук, помічниця Козаченко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram