ГоловнаПолітика

Полторак доручив створити реєстр всіх фондів і земель Міноборони

Міністр оборони дав керівниками квартирно-експлуатаційних підрозділів на це два місяці.

Полторак доручив створити реєстр всіх фондів і земель Міноборони
Фото: mil.gov.ua

Міністр оборони Степан Полторак провів нараду з керівниками квартирно-експлуатаційних підрозділів усіх рівнів, за підсумками якої доручив протягом двох місяців створити реєстр всіх фондів і земель відомства.

Про це повідомляється на сайті Міноборони.

"Я даю керівникам квартирно-експлуатаційних органів і підрозділів Управління капітального будівництва завдання: протягом двох місяців розібратися і створити облік фондів і земель. Створити в електронному та паперовому вигляді відповідні альбоми", - сказав Полторак.

Він також доручив зі всіх виявлених проблемних питань доповісти керівництву і відпрацювати шляхи їх вирішення.

Під час наради керівник робочої групи - начальник відділу нормативно-методичного забезпечення та моніторингу володіння і використання майна та земель оборони Іван Базарко доповів міністру про перевірку стану обліку та використання фондів, землі, орендних відносин та інвестиційної діяльності в Одеському гарнізоні.

Як виявилося, в процесі роботи комісії виявлено низку порушень. За всіма фактами Полторак доручив провести розслідування і передати матеріали до правоохоронних органів.

Крім цього, він доручив комісії продовжити роботу в інших гарнізонах.

Нагадаємо, на початку листопада Полторак відправив начальника тилу ЗСУ в зону АТО для перевірки речового забезпечення військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram