ГоловнаПолітика

Тимошенко виступила за ухвалення закону про молодь

Його проект уже рік лежить у парламенті.

Тимошенко виступила за ухвалення закону про молодь
Фото: 24tv.ua

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко виступила за ухвалення закону про молодь.

Як повідомляє її прес-служба, в середу політик узяла участь у Форумі української молоді, на якому закликала молодих людей активно захищати свої інтереси й інтереси України.

"Закон про молодь (№3621), який увібрав найкращий світовий досвід, був розроблений «Батьківщиною» за участю молодіжних організацій і поданий до парламенту ще наприкінці 2015-го. Закон вирішує ключове питання - як молодь може впливати на життя країни, як вона повинна знайти тут своє місце, які в неї права на здобуття якісної освіти, на працевлаштування. Я впевнена, що об'єднаними зусиллями ми зможемо цей закон прийняти і втілити в життя", - заявила Тимошенко.

"Чому цей закон уже рік лежить без розгляду і навіть не пройшов перше читання? Тому що владі не потрібна сильна молодь - революціонери по духу! Ваша незламність, ваша безкомпромісність - сильніші, ніж будь-які «договорняки» за лаштунками української політики!" - вважає вона.

Лідер "Батьківщини" вважає, що саме активна молодь може сьогодні змінити країну.

"Україна стане іншою, якщо ми всі разом відкриємо шлях молодим, дамо їм можливість реалізувати свій унікальний потенціал. Ідіть до мети і не звертайте уваги на перешкоди. Якщо ви станете сильними сьогодні, сильною стане і Україна", - впевнена Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram