ГоловнаПолітика

Саакашвілі заявив, що після звільнення буде займатися політикою в Україні

"Тож всім доведеться звикнути, що я - український політик".

Саакашвілі заявив, що після звільнення буде займатися політикою в Україні
Фото: dyvys.in

Після звільнення з посади голови Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі має намір займатися політикою в Україні.

Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбуці.

Він також заявив, що не брав участі у виборах у Грузії

"Президентові відомо, що я не брав безпосередньої участі в грузинських виборах і не міг би цього зробити навіть за бажання, адже я - громадянин України... Я приїхав в Україну приблизно в той самий час, коли і мій інститутський товариш Петро Порошенко, він - з Молдови, а я - з Грузії, і, звісно, я вдячний йому за надане мені українське громадянство. Тож усім доведеться звикнути, що я - український політик і буду здобувати перемоги або зазнавати поразок не в Грузії, а в Україні", - написав Саакашвілі.

Він також заявив, що мав намір піти у відставку ще півроку тому, але президент "умовив його залишитися обіцянкою реформ".

"Просто цього разу я вже не був схильний вірити обіцянкам і грузинські вибори тут ні до чого", - додав Саакашвілі. Нагадаємо, в понеділок Саакашвілі оголосив, що йде у відставку з посади голови Одеської ОДА. Він пояснив таке рішення корупцією в регіоні та відсутністю підтримки з боку влади в Києві. Петро Порошенко особисто прокоментував це рішення, дав зрозуміти, що задовольнить його.

Саакашвілі очолював Одеську ОДА з кінця травня 2015 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram