ГоловнаПолітика

Ватажок "ДНР" назвав Савченко миротворцем-одиначкою

Плотницький вважає, що створення депутатської групи "За мир і діалог на Донбасі" стане "моментом істини для київського режиму".

Ватажок "ДНР" назвав Савченко миротворцем-одиначкою
Игорь Плотницкий

Ватажок підтримуваного Росією угруповання "ЛНР" Ігор Плотницький схвально відгукнувся про "заклики до миру, прощення і діалогу", які озвучує депутат Верховної Ради України Надія Савченко.

У заяві, поширеній сайтом луганських сепаратистів 23 липня, Плотницький назвав Савченко "миротворцем-одиначкою, яка не має своєї команди і офіційних повноважень", - повідомляє Радіо Свобода.

"Чи зможе Надія Савченко створити у Верховній Раді депутатську групу "За мир і діалог на Донбасі"? Якщо так - тоді наша зустріч і узгодження дій можуть виявитися доречними і результативними", - заявив Плотницький.

За словами ватажка "ЛНР", створення такої депутатської групи стане "моментом істини і для всього київського режиму. Воно покаже, наскільки Україна готова виконати свої зобов'язання, підписані в Мінську".

Нагадаємо, напередодні народний депутат Надія Савченко заявила, що для досягнення миру на сході України потрібно почати діалог з бойовиками Донбасу і обом сторонам конфлікту доведеться пробачити один одного.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram