ГоловнаПолітика

"Укренерго" повернула контроль над офісом у Горлівці

"ДНР" передумала націоналізувати Донбаську енергосистему.

"Укренерго" повернула контроль над офісом у Горлівці

Робота центрального офісу Донбаської енергосистеми в Горлівці розблокована з вівторка, повідомила прес-служба держпідприємства "Укренерго".

30 червня група озброєних людей захопила адміністративне приміщення Донбаської енергосистеми ДП "НЕК "Укренерго". У результаті робота центрального апарату була заблокована, керівництво енергосистеми не допускали на робочі місця.

"За фактом цих подій ДП «НЕК «Укренерго» поінформувало відповідні центральні органи виконавчої влади. В результаті проведеного комплексу заходів, у тому числі за участю представників компанії і з урахуванням чіткої позиції співробітників Донбаської ЕС, їхньої професійної відповідальності за надійне функціонування регіональної енергосистеми як складової частини ОЕС України, 12.07.2016 р. роботу центрального офісу Донбаської ЕС було розблоковано, керівництво компанії взялося до виконання своїх обов'язків", - сказано в повідомленні.

За час блокування працівники виробничих підрозділів системи забезпечили її функціонування в штатному режимі.

Нагадаємо, за неофіційною інформацією, "ДНР" захопила офіс під приводом "націоналізації" об'єктів енергетики, що належать Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram