ГоловнаПолітика

Силовики прийшли з обшуком на одеський ринок "7 кілометр"

З 2010 року базар під контролем Юрія Іванющенка.

Силовики прийшли з обшуком на одеський ринок "7 кілометр"
Фото: trassae95.com

Співробітники правоохоронних органів в п'ятницю, 1 липня, прийшли з обшуком на найбільший одеський ринок "7 кілометр" (ТОВ "Промтоварний ринок").

Як повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області, обшуки проходять у рамках кримінального провадження за ч.1 ст.263, ч.1 ст.206, ч.1, 4 ст.358, ч.5 ст.191 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, перешкоджання законній господарській діяльності, підробка документів, розтрата майна). Справу розслідує Національна поліція, прокуратура здійснює процесуальне керівництво.

Слідство припускає, що керівники "Промтоварного ринку" розтратили понад 10 млн гривень. Крім того, перевіряється інформація про підробку документів для зміни керівництва підприємства і протидії госпдіяльності працівників ринку.

Нагадаємо, раніше колишній співвласник "7 кілометра" Денис Волошин оприлюднив відкритий лист до генпрокурора Юрія Луценка, де закликав повернути йому ринок, який, за його словами, у 2010 році відібрав у законних власників колишній нардеп Юрій Іванющенко.

Докладно про ті події читайте в статті LB.ua "Сьомий кілометр" став "єнакіївським".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram