ГоловнаПолітика

"Наш край" закликав фракції ВР відкликати своїх міністрів

Партія запідозрила політсилу Яценюка у змові з Опоблоком.

"Наш край" закликав фракції ВР відкликати своїх міністрів
Фото: EPA/UPG

Фракція Опозиційного блоку в парламенті почала працювати з політичною силою "Народний фронт" Арсенія Яценюка і врятувала прем'єра від відставки. З такою заявою виступила партія "Наш край".

Учорашні події у Верховній Раді в "Нашому краї" назвали порятунком уряду Яценюка за допомогою створення нової неофіційної коаліції з Опоблоком, повідомляє "112 канал".

"Ігнорування парламентською фракцією Опоблоку відставки уряду свідчить про те, що у Верховній Раді створено нову коаліцію олігархів так званої опозиції і "Народного фронту". Завзята критика Арсенія Яценюка і заклики до Кабміну піти у відставку не завадили Опоблоку проігнорувати голосування за відповідну постанову. Порятунок уряду популістів олігархами Опоблоку і "Народним фронтом" іще раз доводить їхню домовленість про співпрацю. Відтепер ці політичні сили грабувати країну разом", - йдеться в заяві партії.

"Наш край" закликав інші фракції коаліції відкликати своїх міністрів і переобрати уряд.

Як відомо, Верховна Рада 16 лютого не відправила уряд Арсенія Яценюка у відставку. "За" висловлення недовіри Кабінету Міністрів проголосували 194 депутати при необхідних 226. Перед голосуванням Опозиційний блок покинув сесійну залу ВР. Раніше парламент визнав діяльність уряду за рік незадовільною.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram