ГоловнаПолітика

У Криму затримано голову адміністрації Феодосії та його заступника

Колабораціоніста Щепеткова запідозрили в хабарництві.

У Криму затримано голову адміністрації Феодосії та його заступника
Дмитрий Щепетков
Фото: gazetacrimea.ru

Російські силовики затримали голову окупаційної адміністрації Феодосії Дмитра Щепеткова та його заступника Макара Макарова у справі про отримання великого хабара.

"Справу порушено стосовно членів групи, які вимагали грошові кошти з підприємця за створення сприятливих умов для бізнесу. У складі цієї групи - голова муніципальної освіти та його заступник", - заявила російському агентству

ТАСС начальник окупаційної прокуратури півострова Наталія Поклонська.

Своєю чергою у ФСБ повідомили, що співробітники управління відомства в Криму затримали учасників злочинної групи. "Співробітниками УФСБ у Республіці Крим та місті Севастополі затримано організовану злочинну групу, що займалася здирством грошових коштів у підприємців. До складу групи входили голова адміністрації міста Феодосії Щепетков, його заступник Макаров та інші особи. Слідчі органи вирішують питання про порушення кримінальної справи", - повідомили у ФСБ.

Щепеткова обрали головою адміністрації Феодосії депутати міської ради Феодосії 27 листопада 2014 року. До окупації півострова він керував містом на посаді виконувача обов'язків мера. Макаров до окупації був директором Феодосійського механічного заводу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram