ГоловнаПолітика

Саакашвілі пограв у теніс у "палаці Ківалова"

Одеський губернатор заявив, що берег моря належить усім.

Саакашвілі пограв у теніс у "палаці Ківалова"
Фото: facebook.com/SaakashviliMikheil

Голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі в понеділок вранці відвідав будинок Сергія Ківалова в Одесі, також відомий як "будинок Гаррі Поттера".

"Сьогодні вранці пограв у теніс у дворі палацу Ківалова, територію перед яким 48 годин тому відкрили для всіх громадян Одеси. Ректор [Міжнародного гуманітарного] університету пожартував з моїх навичок у тенісі, на що я відповів, що хоча я не Роджер Федерер, але і його господар точно не Жан-Жак Руссо", - написав у фейсбуці Саакашвілі.

Він додав, що не підтримує самосуд, але будинок Ківалова перебуває в межах передбаченої законодавством смуги доступу до моря, на яку мають право всі громадяни України. "Саме існування цього палацу просто біля моря, на думку дуже багатьох, є прямим знущанням із суспільства", - додав Саакашвілі.

Нагадаємо, будинок Ківалова з причалом і тенісним кортом за документами - це один з корпусів Міжнародного гуманітарного університету, президентом якого є Ківалов. На вихідних сили Автомайдану відкрили доступ у його будинок.

Сергій Ківалов - колишній член Партії регіонів, а нині - позафракційний народний депутат, обраний по округу №135 в Одесі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram