ГоловнаПолітика

Попрощатися з Єремеєвим прийшло понад 7 тисяч осіб

У Луцьку провели панахиду за загиблим нардепом

Попрощатися з Єремеєвим прийшло понад 7 тисяч осіб
Фото: volynpost.com

Попрощатися з загиблим народним депутатом, лідером парламентської групи "Воля народу" Ігорем Єремеєвим прийшло близько 7 тисяч осіб, повідомляє РБК-Україна.

Присутні вишикувалися у величезні черги біля Волинського обласного драматичного театру в Луцьку, де проходила церемонія прощання. Окрім того, на площі перед театром зібралося велика кількість представників ЗМІ.

Попрощатися з Ігорем Єремеєвим прийшли його близькі та рідні, ті, хто знав його особисто і звичайні працівники групи компаній "Континіум". Крім цього, прийшли люди, які отримали від Єремєєва благодійну допомогу на лікування, а також багато місцевих жителів.

На церемонії прощання журналісти помітили колишнього голову парламенту, члена групи "Воля народу" Володимира Литвина, віце-спікера парламенту Оксану Сироід ("Самопоміч"), члена фракції "Народний фронт" Ігоря Лапіна, члена групи "Воля народу" Степана Івахіна, Сергія Мартиняка, міністра інфраструктури Андрія Пивоварського, екс-міністра транспорту і зв'язку України Євгена Червоненка, а також колишнього депутата кількох скликань Катерину Ващук.

Поховали нардепа в селі Острожець Рівненської області, розташованому неподалік від Луцька.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram