ГоловнаПолітика

Медуниця дорікнув "Батьківщині" в піарі коштом уряду

Депутат закликав коаліцію ухвалювати законопроекти Кабміну.

Медуниця дорікнув "Батьківщині" в піарі коштом уряду
Фото: nfront.org.ua

Лад у газовій сфері, зокрема в питанні зниження тарифів на газ, наводить уряд Арсенія Яценюка, а не політики, які виступають на телешоу. Про це в середу з трибуни Верховної Ради заявив народний депутат фракції "Народний фронт", член комітету з питань бюджету Олег Медуниця.

"Уряд Яценюка вперше знизив норми споживання в будинках без газових лічильників, а також знизив тарифи для осіб, які гріють воду без газових лічильників", - заявив він.

Він наголосив, що ці рішення ухвалювали без тиску "Батьківщини" чи делегованого нею в уряд міністра екології Ігоря Шевченка. "Я подивився стенограми засідань уряду. Ні слова представник вашої політичної сили не сказав про зменшення тарифів, а ви говорите про зменшення тарифів на телешоу і з цієї трибуни. Це огульний популізм", - заявив Медуниця.

Депутат також закликав фракції коаліції сприяти злагодженій роботі парламенту: "Коли наші урядові закони не проходять у парламенті, це просто деморалізує громадян. Люди не розуміють, як у країні, яка веде війну, протистоїть військовій агресії, можливий такий розгуляй у Верховній Раді", - зазначив Медуниця.

"Я уважно дивився інтерв'ю Фірташа на ОРТ, він сказав, що вважає уряд Яценюка своєю загрозою. Це говорить Фірташ, який усе робить на вимогу Путіна, все робить, щоб Україна перестала існувати як така", - резюмував депутат.

Нагадаємо, що лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко та її соратники неодноразово заявляли про необхідність переглянути комунальні тарифи. Зрештою, в "Народному фронті" їй навіть запропонували посаду голови Нацкомісії з енергетики та комунальних тарифів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram