ГоловнаПолітика

У Севастополі призупинили передачу землі "Нічним вовкам"

Окупанти згадали про цінність земельної ділянки біля гори Гасфорта.

У Севастополі призупинили передачу землі "Нічним вовкам"
Фото: nwrussia.info

У Севастополі призупинили передачу землі "Нічним вовкам" у районі гори Гасфорта, повідомив у суботу голова окупаційної адміністрації міста Сергій Меняйло виступаючи на засіданні місцевої ради.

За його словами, байкери спочатку повинні надати опрацьовану концепцію розміщення їхнього спортивно-патріотичного центру, повідомляє прес-служба закзборів.

Окрім того, як виявилося, під час підготовки постанови та договору оренди не проаналізували, як майбутній проект вплине на гору Гасфорта, яка є природно-ландшафтним та історико-археологічною пам'яткою.

"Я хотів би звернути увагу, що це унікальний об'єкт для міста. Йдеться про 2,7 кв. км у районі цього об'єкта. Нічого такого на нашій території більше немає. Немає в нас такого озера більше. Є єдине, а там природоохоронна зона. Я думаю, що цим ресурсом можна розпорядитися дуже дбайливо", - заявив спікер ради Олексій Чалий.

Нагадаємо, що власником 267 гектарів у Севастополі, відданих "Нічним вовкам", є депутат Верховної Ради Вадим Новинський, зокрема належне йому Балаклавське рудоуправління.

Російський мотоклуб "Нічні вовки" прославився завдяки дружнім стосункам лідера Олександра Залдостанова з президентом Росії Володимиром Путіним. "Нічні вовки" свого часу проводили акцію на підтримку анексії Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram