ГоловнаПолітика

Шокін призначив нового прокурора Краматорська

Старший радник юстиції Сергій Біжко очолив відомство

Шокін призначив нового прокурора Краматорська
Фото: donbass-info.com

Згідно з наказом генерального прокурора України Віктора Шокіна, на посаду прокурора Краматорська призначили старшого радника юстиції Сергія Біжка.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької.

"За словами прокурора Донецької області, новий керівник прокуратури міста Краматорська має чималий досвід прокурорської діяльності, а отже, зорієнтує роботу відомства на посилення заходів протидії злочинності. Зі свого боку Сергій Біжко запевнив обласне керівництво в тому, що прокуратура Краматорська вживе всіх необхідних заходів для забезпечення в місті верховенства права та спокою громадян", - йдеться в повідомленні.

Біжко працював на посадах слідчого прокуратури Самарського району Дніпропетровська; помічника прокурора Дніпропетровська; заступника прокурора районних прокуратур Дніпропетровська, начальника відділу нагляду за додержанням законів органами податкової міліції прокуратури Дніпропетровської області; прокурора відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ прокуратури Дніпропетровської області.

Нагадаємо, 6 квітня правоохоронці затримали прокурора Краматорська, його заступника і начальника відділу боротьби з економічними злочинами Краматорської міліції. Слідчі провели обшуки за їхнім місцем проживання та роботи, під час яких вилучили 110 тис. дол. і 2 млн 750 тис. грн.

7 квітня прокуратура повідомила про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, прокурору м. Краматорська, його заступнику, а також начальнику одного з підрозділів Краматорського МВ УМВС України в Донецькій області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram