ГоловнаПолітика

Корбан зібрався у Верховну Раду від Чернігова

Людина Коломойського спробує обратися у мажоритарці

Корбан зібрався у Верховну Раду від Чернігова
Фото: nn.by

Колишній заступник губернатора Донецької області Геннадій Корбан оголосив, що збирається взяти участь у довиборах до Верховної Ради у 205-му мажоритарному округу в Чернігові, які мають відбутися цього року.

"У мене є новина. Я ухвалив рішення йти в політику. Рішення цілком усвідомлене, остаточне і - як кажуть - оскарженню не підлягає. Буду боротися за мандат народного депутата України у виборчому окрузі № 205 Чернігівської області", - повідомив він у фейсбуці.

Проти Корбана порушено кримінальну справу, і він стверджує, що йому пропонували закрити її, якщо він залишить країну і припинить критикувати владу.

Нардепом у 205-му окрузі є представник "Блоку Порошенка" Валерій Кулич, якого призначено головою Чернігівської ОДА, і він мусить скласти мандат.

Нагадаємо, Геннадій Корбан і Святослав Олійник, а також нардеп Андрій Денисенко підозрюються у підтримці організованого злочинного угруповання, представники якого займалися викраденням людей, контрабандою в зоні АТО і можуть бути причетні до вбивства співробітника СБУ у Волновасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram