ГоловнаПолітика

На соратників Саакашвілі не відкрили жодної корупційної справи, - Сакварелідзе

Колишнього заступника прокурора Грузії кілька разів викликали на допит

Колишній заступник Головного прокурора Грузії Давид Сакварелідзе заявив, що він жодного разу не був на допиті в прокуратурі. Про це він сказав в інтерв'ю LB.ua.

"Був період, коли нашу політичну силу, її лідерів хотіли переломити, залякати, змусити перейти у провладну фракцію і голосувати за певні закони... Кілька разів мене викликали на допит. Я відповідав владі, що готовий публічно, навіть у прямому ефірі відповідати правоохоронним органам на всі запитання для того, щоб не залишалося жодних підозр у суспільства, навіть запрошував слідчих у парламент. Минуло два з половиною роки, і виявилося, що реальних підстав для відкриття кримінальної справи немає. Жодної корупційної справи не тільки на мене, а й на наших політичних лідерів, не було", - заявив він.

Сакварелідзе додав, що зокрема його звинувачували в тому, що він змусив одного громадянина Ізраїлю переказати до державного бюджету Грузії мільйон доларів. "Нібито вимагання на користь держави... Абсолютно абсурдне звинувачення!", - додав він.

Нагадаємо, сьогодні Давида Сакварелідзе призначили заступником Генпрокурора.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram