ГоловнаПолітика

Турчинов пообіцяв армії найкраще озброєння

Секретар РНБО зустрівся з керівництвом Міноборони та "Укроборони"

Турчинов пообіцяв армії найкраще озброєння
Фото: Макс Левин

Секретар РНБО Олександр Турчинов сьогодні на нараді з силовиками пообіцяв постачати армії тільки найкраще і найсучасніше озброєння. Про це повідомляє прес-служба РНБО.

На нараді Турчинов наголосив, що Збройні сили України та інші військові формування мають бути "повною мірою забезпечені найсучаснішою та найефективнішою військовою технікою та озброєнням". За його словами, основне виробництво військової техніки і зброї буде розміщено на вітчизняних підприємствах оборонно-промислового комплексу.

"Ми повинні поставляти нашої армії, в першу чергу, ту техніку та зброю, які пройшли випробування і найкращим чином зарекомендували себе під час військових дій проти агресора. Від якості та надійності військової техніки та зброї залежатиме життя наших хлопців", - сказав Турчинов.

Секретар РНБО підкреслив, що конструктори і виробники зброї повинні враховувати побажання бійців і командирів.

Окремо Турчинов висловився про антикорупційні заходи у використанні бюджетних коштів. "Український народ віддав колосальний ресурс нашим Збройним силам, у всьому обмежуючи себе. Тому жодна копійка з цих коштів не повинна бути вкрадена чи використана не за призначенням", - сказав він.

Нагадаємо, раніше сьогодні стало відомо про початок випуску нових броньованих розвідувально-дозорних машин БРДМ-2Ді "Хазар" на одному з підприємств державного концерну "Укроборонпром".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram