ГоловнаПолітика

Аксьонов закликав кримчан вірити в Росію і Путіна

Головний кримський сепаратист звернувся до жителів півострова

Аксьонов закликав кримчан вірити в Росію і Путіна
Фото: SovetMinistrov/Facebook

Самопроголошений прем'єр-міністр Криму Сергій Аксьонов у своєму новорічному зверненні вкотре відзначив тих, хто допомагав анексії півострова, назвавши їх "учасниками доленосної Кримської весни", і закликав жителів півострова "згуртуватися в ім'я Криму, в ім'я Росії" і надавати підтримку президенту Володимирові Путіну.

Новорічне звернення Аксьонова опублікувала його прес-служба.

"Ми вдячні Володимирові Володимировичу Путіну за ту величезну увагу, яку він приділяє розвитку нашої республіки", - заявив Аксьонов.

Шлях до успіху кримчан, вважає Аксьонов, це праця, віра в країну та її можливості: "Єдність і взаємна довіра, розуміння і відповідальність кожного - ось рецепт нашої перемоги. Добробут не падає з неба, його досягають наполегливою і напруженою працею. Треба вірити в себе, вірити в Росію, в наші можливості, в нашого президента".

Нагадаємо, наприкінці лютого - на початку березня 2014 року перекинуті з Росії та кримських баз Чорноморського флоту Росії війська без розпізнавальних знаків окупували Кримський півострів. 16 березня 2014 року на території Криму і міста Севастополя пройшов так званий референдум про статус півострова, за результатами якого Росія включила Крим до свого складу. Ні Україна, ні Європейський Союз, ні США не визнали цього голосування і вважають, що Росія анексувала Крим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram