ГоловнаПолітика

Словаччина допоможе Україні впроваджувати реформи

Сторони домовилися про проведення спільного засідання урядів

Словаччина допоможе Україні впроваджувати реформи
Фото: president.gov.ua

Україна і Словаччина домовилися про допомогу словацької сторони в питанні впровадження реформ в Україні.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час спілкування з представниками ЗМІ в Братиславі, повідомляє прес-служба глави держави.

За його словами, йдеться про співпрацю на президентському рівні, а також на рівні керівників урядів і міністерств та відомств.

Сторони також домовилися про проведення відразу після формування нового Кабінету Міністрів в Україні спільного засідання урядів.

"Для того, щоб покласти початок міжвідомчої співпраці, яка допоможе відпрацювати механізми імплементації законодавства до європейських стандартів", - зазначив Порошенко.

Він також додав, що сторони домовилися про спільний контроль на кордоні, облаштування спільних пунктів пропуску. "Це буде одним з найефективніших кроків, щоб подолати корупцію на митниці", - переконаний глава держави.

Порошенко запросив Президента Словацької Республіки відвідати Україну з візитом найближчим часом. Запрошення було прийнято.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Словаччина підтримує жорсткість санкції щодо Російської Федерації, оскільки діалог з російською владою не діє.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram