ГоловнаПолітика

Луганські бойовики знизили активність обстрілів через туман

Повного припинення обстрілів населених пунктів не сталося

Луганські бойовики знизили активність обстрілів через туман
Фото: Информатор

За вчорашню добу обстріли населених пунктів на контрольованій Україною території Луганської області істотно скоротилися, однією з причин чого став густий туман, який перешкоджав веденню активних бойових дій. Однак повного припинення вогню не сталося.

Про це розповів речник інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко на брифінгу в "Українському кризовому медіа-центрі" в неділю в Києві.

"Із самого ранку, після 5:00, бойовики терористичної ЛНР з боку Первомайська обстріляли з мінометів населений пункт Попасна. Всього було здійснено 30 пострілів, руйнувань і жертв, на щастя, немає", - розповів Лисенко.

Також, за його словами, кількох обстрілів зазнали населені пункти Трьохізбенка і Кримське Новоайдарського району.

"Уранці, після 8:00, а потім в обід, після 12:00, терористи обстріляли спочатку з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї, а потім з "Градів" околицю Станиці Луганської. Другий обстріл було здійснено через півгодини після того, як там побував губернатор області Геннадій Москаль, який оглядав наслідки п'ятничних обстрілів у райцентрі і ближніх селах - Макаровому і Валуйському", - зазначив прес-секретар РНБО.

Нагадаємо, напередодні Рада національної безпеки і оборони заявила про надання додаткового озброєння підрозділам сил антитерористичної операції в Донецькому аеропорту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram