ГоловнаПолітика

Штаб АТО відзвітував про ситуацію на Донбасі

Російські ЗМІ повідомили про десятки загиблих українських бійців в аеропорту Донецька

Штаб АТО відзвітував про ситуацію на Донбасі
Взрыв в Мариуполе
Фото: http://www.0629.com.ua/

Уночі обстріляли позиції українських силовиків у районі населених пунктів Сміливе, Станиця Луганська, Піски, Тоненьке, Авдіївка, Кам'янка, Нікішине, Дебальцеве.

Про це повідомив офіційний спікер антитерористичної операції Владислав Селезньов, звітуючи про ситуацію в зоні АТО станом на ранок п'ятниці.

"Неконтрольовані збройні формування обстрілювали і намагалися штурмувати наш блокпост у районі Малоорлівка. Їхню атаку відбита, втрат серед українських військовослужбовців немає", - додав він.

Крім того, Селезньов розкрив деталі НП у Маріуполі близько 18:00 четверга. Тоді, як повідомляє місцевий сайт 0629.com.ua, вибухнула одна з машин колони військової техніки.

"За фактом вибуху в Маріуполі, що стався на дорозі, якою рухалася колона військової техніки, триває розслідування. Постраждалих серед українських військовослужбовців немає", - зазначив він.

Повідомляють також, що сили АТО за допомогою мережі блокпостів, опорних і спостережних пунктів забезпечують безпеку Маріуполя. Напередодні з метою ефективного моніторингу ситуації волонтери передали українським військовослужбовцям спеціальні засоби розвідки і спостереження: тепловізори, прилади нічного бачення, рації та металошукачі.

При цьому Селезньов не згадав у своєму звіті про ситуацію в районі аеропорту Донецька. Тим часом російське агентство РИА Новости з посиланням на штаб бойовиків повідомило, що на цьому об'єкті рота українських силовиків загинула майже в повному складі і зараз на злітній смузі нібито лежать кілька десятків загиблих бійців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram