ГоловнаПолітика

Рада в день УПА спробує заборонити комунізм

Погоджувальна рада вирішила включити питання до порядку денного

Рада в день УПА спробує заборонити комунізм
Фото: Макс Левин

На засіданні Верховної Ради, яке відбудеться 14 жовтня, в день УПА, розглянуть питання про заборону комуністичної ідеології. Відповідне рішення ухвалили на погоджувальній раді в понеділок, 6 жовтня, повідомив народний депутат (ВО "Свобода") Олег Тягнибок.

"На Погоджувальній раді домовилися розглянути 14 жовтня законопроект про визнання ОУН-УПА борцями за незалежність України та про заборону комуністичної ідеології", - написав Тягнибок на своїй сторінці у Facebook.

Пізніше депутат додав, що окремі фракції та групи вимагають гарантій безпеки на засіданні парламенту, яке відбудеться 7 жовтня. "На погоджувальній раді пост-януковичівські фракції та групи вимагають гарантій безпеки для своїх депутатів на завтрашньому засіданні. Шантажують не прийти на сесію!" - написав Тягнибок.

Нагадаємо, завтра Верховна Рада проведе позачергове засідання, щоб розглянути й ухвалити пакет антикорупційних законопроектів. На попередньому засіданні депутати насилу включили ці документи до порядку денного, проте не змогли набрати 226 голосів, щоб ухвалити їх.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram