ГоловнаПолітика

У штабі АТО повідомили про ротацію військових в аеропорту Донецька

У районі Маріуполя ситуація стабільна

У штабі АТО повідомили про ротацію військових в аеропорту Донецька
Фото: www.62.ua/страница на Facebook Вячеслава Гуменного

У штабі антитерористичної операції заявили, що Донецький аеродром перебуває під контролем сил АТО, там проведено часткову ротацію особового складу і техніки, створено умови для оборони.

Про це йдеться у зведеннях прес-центру АТО про оперативну ситуацію станом на 8:30 п'ятниці.

Уночі позиції військових обстріляли в районі Триізбенка, Авдіївки, Тоненького, Пісків, Нікішиного, Дебальцевого. Український підрозділ в Авдіївці обстріляли із зенітних установок ЗУ-23-2.

Напередодні бойовики безуспішно штурмували блокпост АТО поблизу Попасної.

Також повідомляють, що з метою дискредитації сил АТО бойовики вкотре обстріляли Донецьк, вогонь з "Градів" вели з району населеного пункту Корсунь, що неподалік Єнакієвого; зі Жданівки ракети летіли в південному напрямку.

За добу сили АТО знищили 10 бойовиків і 2 танки. Ліквідовано снайпера бойовиків, який працював по українських підрозділах у районі села Новоласпа.

У районі Маріуполя ситуація стабільна. За допомогою мережі блокпостів, опорних і спостережних пунктів створено систему оборони приморського міста. Водночас у районі відзначають діяльність диверсійно-розвідувальних груп і польоти безпілотних літальних апаратів.

Нагадаємо, в ніч проти 3 жовтня представники "ДНР" поширили в соціальних мережах інформацію про взяття аеропорту. Вранці в штабі АТО заявили, що аеропорт залишається повністю підконтрольним силам антитерористичної операції на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram