ГоловнаПолітика

У Раді сьогодні планують розглянути "особливий статус" Донбасу

Депутати заслухають доповідь про ситуацію в зоні АТО

У Раді сьогодні планують розглянути "особливий статус" Донбасу
Архив
Фото: Макс Левин

Сьогодні народні депутати зберуться на частково закрите засідання. Про це йдеться в повідомленні прес-служби парламенту.

Зокрема, частина пленарного засідання (з 10:00) проходитиме в закритому режимі. З 12:15 пленарне засідання триватиме у відкритому режимі.

Очікують, що парламент у закритому режимі за участю президента України Петра Порошенка заслухає доповідь про ситуацію в зоні проведення антитерористичної операції.

Окрім того, Верховна Рада може розглянути законопроект про особливий статус окремих районів Донбасу, а також законопроект про амністію.

Нагадаємо, вчора Петро Порошенко вніс на розгляд Верховної Ради проект Закону "Про ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною, з одного боку, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії та їхніми державами-членами, з іншого боку" (реєстраційний номер 0098).

12 вересня Євросоюз, Україна і Росія домовилися відкласти початок дії зони вільної торгівлі ЄС та України до 2016 року зі збереженням скасування митних зборів ЄС для українських товарів. Політичну частину асоціації відкладати не повинні.

Кабінет Міністрів України має намір ухвалити рішення про імплементацію Угоди про асоціацію з Європейським Союзом у середу, 17 вересня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram