ГоловнаПолітика

Лукашенко запропонував прийняти підсумковий документ по зустрічі в Мінську

Білорусь готова прийняти подальші раунди переговорів

 Лукашенко запропонував прийняти підсумковий документ по зустрічі в Мінську

Президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував прийняти документ за підсумками зустрічі президентів країн Митного союзу, України і представників ЄС в Мінську.

"Ми запропонували проект підсумкового документа за підсумками зустрічі. Якщо буде ваша воля, давайте обговоримо його і підпишемо", - сказав Лукашенко на саміті в Мінську, повідомляє ИТАР-ТАСС.

"Переконаний, що ніхто за цим столом не хоче отримати вигоди від існуючої ситуації. Сьогодні тут немає посередників, немає лобістів, авантюристів. Тут люди вкрай зацікавлені у врегулюванні ситуації", - зазначив Лукашенко.

Він заявив, що у форматі Митний союз - ЄС - Україна сторони зібралися вперше. "Сам факт цього дорогого коштує", - підкреслив білоруський президент. Лукашенко сказав, що Білорусія готова "в будь-який час прийняти подальші раунди переговорів, якщо це буде необхідно".

У зустрічі, що проходить у форматі Митний союз - ЄС - Україна, беруть участь керівники країн - учасниць МС Володимир Путін, Нурсултан Назарбаєв, Олександр Лукашенко, а також президент України Петро Порошенко та представники Єврокомісії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram