ГоловнаПолітика

У Раду надійшла заява Яценюка про відставку

Уранці письмової заяви в парламенті не було

У Раду надійшла заява Яценюка про відставку
Фото: Макс Левин

У Секретаріат Верховної Ради надійшла заява прем'єр-міністра Арсенія Яценюка про відставку. Про це йдеться в заяві прес-служби Ради.

"25 липня цього року до Верховної Ради України надійшла заява прем'єр-міністра Арсенія Яценюка про відставку", - сказано в ній.

Як повідомляли, голова Верховної Ради Олександр Турчинов наголосив, що заяву після реєстрації негайно скерують у профільний комітет, який повинен терміново розглянути її й внести це питання на розгляд сесійної зали.

Президент Петро Порошенко в офіційному листі до Турчинова зажадав, щоб вже в п'ятницю Верховна Рада України шляхом голосування визначилася з вотумом довіри Кабінету Міністрів.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів призначив тимчасово виконуючим обов'язки прем'єр-міністра віце-прем'єр-міністра, міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимира Гройсмана.

Представник Президента в Кабінеті Міністрів Олександр Данилюк, коментуючи призначення Гройсмана, повідомив, що Кабмін не має права приймати рішення про виконання обов'язків прем'єра і така передача обов'язків можлива лише на нетривалий час.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram