ГоловнаПолітика

У Слов'янську відновили трансляцію українських каналів

У місті пройшов суботник

У Слов'янську відновили трансляцію українських каналів
Архив
Фото: mvs.gov.ua

Міністерство внутрішніх справ заявляє про встановлення екрану для перегляду українських телеканалів біля міської ради в Слов'янську. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

Біля міськради встановлено екран для перегляду українських телеканалів, а на центральній площі через гучномовець транслюються новини українського радіо. У місті провели суботник.

Окрім того, оперативним штабом був організований суботник з прибирання території та вивезення сміття, до проведення якого приєдналися місцеві жителі.

Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій розмістили польовий душ з гарячою водою, скористатися яким можуть жителі міста, а також польову кухню з гарячим харчуванням.

Разом з тим, за словами радника міністра внутрішніх справ Зоряна Шкіряка, незабаром в повному обсязі відновиться енергопостачання в селі Миколаївка.

"Цей населений пункт був форпостом бандитів "Стрєлка"-Гіркіна і дуже постраждав від дій терористів, оскільки там відбувалися найзапекліші протистояння", - наголошується в повідомленні.

Окрім того, за словами Шкіряка, Слов'янськ, Краматорськ та інші звільнені міста оговтуються від пережитої трагедії і знову звикають до мирного життя.

Нагадаємо, Донецька обласна державна адміністрація заявляє про відновлення роботи 13 з 30 міських та 8 приміських маршрутів в Слов'янську. Окрім того, відновлено поштовий зв'язок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram