ГоловнаПолітика

8 прикордонників поранено внаслідок нічного обстрілу

4 позиції Держприкордонслужби зазнали обстрілу

8 прикордонників поранено внаслідок нічного обстрілу
Архив
Фото: dpsu.gov.ua

Вісьмох прикордонників поранено внаслідок обстрілу бойовиками в ніч на 8 липня пунктів пропуску "Довжанський", "Дякове" і ще двох місць дислокації тактичних груп.

Про це РБК-Україна заявив начальник прес-служби Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

"Вісім прикордонників отримали поранення в чотирьох різних випадках у чотирьох напрямках. Це пункти пропуску "Довжанський", "Дякове" та у двох місцях дислокації тактичних груп прикордонників, місць розташування яких ми не розголошуємо. Здійснювався мінометний обстріл прикордонників", - сказав Слободян.

Крім цього, він зазначив, що 7 липня близько 22:00 у пункті пропуску "Успенка" Луганської області затримали громадянина Росії, який, за словами Слободяна, брав участь у дестабілізації ситуації в Луганській області.

"Учора ввечері близько 22:00 на виході з України було затримано громадянина Росії Леоніда М. Під час спілкування у прикордонника виникли підстави, що він надає неправдиву інформацію. Тому був проведений контроль другої лінії. Після проведення контролю другої лінії було встановлено, що він брав участь у дестабілізації ситуації в Луганській області. Виявлено посвідчення народного ополченця, підписане Стрєлковим, 4 комплекти військової форми... Банківські картки, дві радіостанції, навігатор, мобільні телефони", - розповів Слободян.

Нагадаємо, раніше про обстріли позицій на кордоні повідомляв прес-центр АТО, проте про поранених там не згадували.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram