ГоловнаПолітика

Зміни до Конституції обговорювали з експертами і зі сходом України, - Гройсман

Круглі столи та конференції з приводу реформ і змін триватимуть

Зміни до Конституції обговорювали з експертами і зі сходом України, - Гройсман
Гройсман
Фото: Макс Левин

Віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман заявляє, що зміни до Конституції обговорювали з експертами і під час круглих столів, зокрема на сході України, й отримали підтримку.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ICTV.

"Ми провели досить широкі дискусії і консолідували весь найкращий досвід, який не тільки сьогодні напрацьовано, а й був напрацьований роками внутрішніми та зовнішніми експертами. Під час загальнонаціональних круглих столів, в тому числі на сході України, ми обговорювали і отримували зворотний зв'язок, доволі позитивні відгуки і підтримку. Але правда в тому, що з (президентом РФ) Володимиром Володимировичем Путіним я не обговорював цих реформ", - зазначив Гройсман, коментуючи заяви Путіна про те, що змін до Конституції не обговорювали з громадськістю і зі сходом України.

Він також наголосив, що були круглі столи, конференції, і це робитимуть надалі для того, щоб максимально роз'яснити, отримати зворотний зв'язок з приводу реформ і змін, які необхідно зробити в країні.

Нагадаємо, наприкінці червня на сайті Ради був опублікований проект змін до Конституції. 1 липня Президент Петро Порошенко обговорив з позафракційними нардепами зміни до Конституції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram