ГоловнаПолітика

Нацгвардія відбила в бойовиків три села поблизу Слов'янська (оновлено)

Поставлено завдання взяти під контроль ще два населені пункті

Спецпідрозділи Нацгвардії під час операції зі знешкодження бойовиків увійшли і взяли під контроль населений пункт Закотне поблизу Слов'янська.

Про це написав у своєму "Фейсбуці" керівник управління інформаційної безпеки Національної гвардії, народний депутат від "Батьківщини" Юрій Стець.

"Під час спецоперації поранено трьох бійців Нацгвардії, втрат із нашого боку немає. Бої тривають. Командувач Нацгвардією генерал-лейтенант Полторак поставив завдання взяти під контроль Старий Караван і Брусівку", - додав Стець.

Відстань між Закотним і Слов'янськом - 33 км.

Згодом Степан Полторак повідомив журналістів в Ізюмі (Харківська область), що у вівторок о 5:30 спецпідрозділи Нацгвардії вийшли на початковий рубіж і почали операцію з узяття під контроль населеного пункту Закотне, який є базовим табором терористів.

"Вогнем артилерії цей базовий табір і опорний пункт знищено, і сьогодні вранці ми приступили до взяття його під контроль", - сказав він.

Полторак зазначив, що операція закінчилася близько 14:00, на околицях Закотного виставлено блокпости.

Крім того, завершено таку операцію в населених пунктах Старий Караван і Брусівка, які повністю перейшли під контроль української сторони.

Під час визволення цих двох населених пунктів втрат і поранених немає.

За словами Полторака, особовий склад завершує операцію і готується рушати в район свого постійного перебування, щоб підготуватися до подальших бойових дій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram