ГоловнаПолітика

Добкін: участь ПР у виборах додало їм легітимності

Добкін стверджує, що проводити виборчу кампанію було дуже важко

Добкін: участь ПР у виборах додало їм легітимності
Добкин
Фото: Макс Левин

Участь Партії регіонів у виборах президента України додало їм легітимності, заявили у прес-службі харківської обласної організації ПР з посиланням на заяву кандидата від регіоналів Михайла Добкіна.

Вибори президента України, а також місцеві вибори у деякиі регіонах країни проходили у неділю. За посаду президента боровся 21 кандидат.

За даними Центрвиборчкому, після підрахунку 57,3 % протоколів Петро Порошенко набирає 53,7 %, екс-прем'єр Юлія Тимошенко - 13,1 % голосів виборців, Олег Ляшко - 8,5%.

За депутата Анатолія Гриценка проголосували 5,48 % виборців, за Сергія Тігіпка - 5,25 % виборців, за кандидата від Партії регіонів, колишнього голову Харківської ОДА Михайла Добкіна - 3,44 % виборців, за бізнесмена Вадима Рабиновича - 2,31 %, за лікаря та громадського діяча Ольгу Богомолець - 1,9 %.

"З одного боку, не можна було не брати участь у цих виборах, тому що Партія регіонів своєю участю додала легітимності цим виборам. З іншого боку, проводити виборчу кампанію було дуже важко, бо влада, оголосивши про вибори, не змогла забезпечити ні рівні умови участі для всіх кандидатів, ні безпеку у день голосування", - цитує Добкіна прес-служба харківської обласної організації Партії регіонів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram