ГоловнаПолітика

Викрадено начальника міліції Маріуполя, який раніше відмовився причепити на одяг георгіївську стрічку

Міністр повідомляє, що в Маріуполі працював снайпер

Викрадено начальника міліції Маріуполя, який раніше відмовився причепити на одяг георгіївську стрічку

Викрадено начальника міліції Маріуполя. Про це повідомляє міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Дуже важкий день сьогодні. Безглузда жорстокість, тупість і смерті... Найсумніше, що це заводить спіраль зомбування і протистояння... Викрадено начальника міліції Маріуполя, вбито кількох міліціонерів... Снайпер стріляв із верхніх поверхів лікарні. У солдатів, у людей..."

Раніше про те, що викрали начальника маріупольської міліції Валерія Андрущука, повідомляв Олег Ляшко. "З охопленої вогнем будівлі УВС його машиною намагався вивезти один відставник. Їхнє авто підрізав джип, бойовики поранили ножем водія, а Андрущука запхали в багажник і вивезли в невідомому напрямку", - писав нардеп.

Сайт 0629.com.ua 1 травня писав, що до новопризначеного очільника УВС Валерія Андрущука приїжджали сепаратисти, представники так званої Донецької народної республіки. "Вони вимагали, щоб він причепив собі на одяг георгіївську стрічку і присягнув на вірність Донецької республіці, але той відмовився", - повідомляє видання.

Також раніше повідомляли, що сім осіб загинули і 39 доправлені з вогнепальними пораненнями в лікарні Маріуполя станом на 20:00 п'ятниці, 9 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram