ГоловнаПолітика

"Правий сектор" передав СБУ 21 ящик із "коктейлями Молотова"

Партія виконує Женевські домовленості

"Правий сектор" передав СБУ 21 ящик із "коктейлями Молотова"

Відділення партії "Правий сектор" у Житомирській області погодилося добровільно здати обласному управлінню Служби безпеки України 21 ящик із пляшками (т.зв. "коктейлі Молотова") і дві 50-літрові бочки з уже готовою пальною сумішшю.

Як повідомляє прес-центр СБУ, передача відбулася на виконання Женевських домовленостей про добровільне роззброєння, а також унаслідок комплексу вжитих правоохоронцями профілактичних заходів.

Передача відбулася 19 квітня при представниках громадськості, активістах організації та керівництві регіонального Управління СБУ.

"Такий крок є наслідком розуміння, що необхідно деескалувати напруження в суспільстві, важливо дотримати положень Женевських угод і спільної з правоохоронними та спеціальними органами регіону скоординованої позиції захисту національної державності і територіальної цілісності України в умовах зовнішньої загрози" , - сказано в повідомленні СБУ.

Нагадаємо, Женевські домовленості передбачають роззброєння всіх незаконних військових формувань і звільнення адмінбудівель.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram