ГоловнаПолітика

Ахметов закликав владу зробити все для цілісності України

300 тисяч працівників СКМ працюватимуть "24 години на добу"

Ахметов закликав владу зробити все для цілісності України
Фото: news2000.com.ua

Найбагатша людина України Рінат Ахметов виступив на підтримку "територіального суверенітету" країни.

Про це йдеться в заяві, оприлюдненій на сайті компанії Ахметова СКМ.

"Дорогі українці! Майбутнє нашої країни поставлено під загрозу. Внутрішнє політичне напруження може перерости в затяжний конфлікт і зруйнувати цілісність України. Застосування сили і неправомірні дії ззовні неприйнятні. Я переконаний, криза може мати тільки одне вирішення - мирне", - зазначив він.

"Закликаю всіх громадян до об'єднання заради цілісної і неподільної України. Сьогодні це найголовніше. Важливо зберігати холодну голову, не піддаватися на провокації й ухвалювати обдумані, зважені рішення. Наша сила - в згуртованості бізнесу, влади і суспільства. Сьогодні економіка - реальна політична сила. Наше завдання - забезпечити безпеку людей, їхніх родин, стабільність роботи всіх підприємств країни. Ми будемо працювати 24 години на добу, щоб підтримувати життєдіяльність інфраструктури України. Це - наш головний внесок у цілісність країни", - пообіцяв Ахметов.

"Звертаюся до політиків і української влади - необхідно зробити все для забезпечення територіального суверенітету, відновлення демократії та невід'ємних прав і свобод громадян. Звертаюся до підприємницьких кіл в Україні і ділових партнерів українського бізнесу із закликом об'єднати зусилля і сприяти мирному врегулюванню, не шкодуючи жодних матеріальних ресурсів", - сказано в заяві.

За його словами, група СКМ, яка сьогодні налічує 300 тисяч осіб і представляє Україну від заходу до сходу, від півночі до півдня, зробить усе можливе для збереження цілісності нашої країни.

Нагадаємо, раніше на підтримку територіальної цілісності України виступив бізнесмен Сергій Тарута.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram