ГоловнаПолітика

Діалог між владою та опозицією має тривати, - представник президента у ВР

Мірошниченко зазначає, що це єдиний шлях виходу з кризи

Діалог між владою та опозицією має тривати, - представник президента у ВР
Юрий Мирошниченко
Фото: http://krivbass-regiony.com

Діалог між владою й опозицією має тривати, оскільки це єдиний шлях виходу з кризи у країні.

Про це заявив представник президента України у Верховній Раді, народний депутат України Юрій Мірошниченко, повідомляє прес-служба президента.

"Сьогодні як ніколи в новітній історії України ми повинні зважувати кожен свій крок, кожне своє слово, керуючись почуттям відповідальності перед минулими і майбутніми поколіннями. Для того, щоб боротьба багатьох поколінь українців за соборну незалежну Українську державу і майбутнє наших нащадків не були зруйновані за мить, унаслідок непродуманих радикальних дій", - наголосив Юрій Мірошниченко.

Він акцентував, що за умов складної суспільно-політичної ситуації у країні ми повинні усвідомлювати, що радикальні заклики чи дії, навіть якщо їх ініціатори щиро вірять у ці ідеї, можуть обернутися непоправними і незворотними наслідками.

"Сьогодні доля країни в наших руках і ми відповідаємо не тільки за сучасний стан справ у державі, а й перед минулими і майбутніми поколіннями, і повинні у своїх діях керуватися насамперед почуттям історичної відповідальності", - підсумував Мірошниченко.

Нагадаємо, 22 і 23 січня лідери української опозиції проводили переговори з Віктором Януковичем. Оскільки вони не дали результатів, увечері 23 січня на Майдані Незалежності голосуванням ухвалили припинити переговори з Януковичем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram