ГоловнаПолітика

У Львові в суботу хочуть перепідпорядкувати всі силові відомства Народній Раді

Це буде легітимне рішення

У Львові в суботу хочуть перепідпорядкувати всі силові відомства Народній Раді
Фото: galinfo.com.ua

Львівська обласна рада в суботу о 14:00 збирається на сесію з приводу формування Народної Ради.

"Львівська обласна рада, сформована з опозиційних депутатів, представляє громаду Львівщини і тому є легітимною владою на Львівщині. Це дає їй змогу сформувати Виконавчий комітет у Львівській області, який перебере на себе усі повноваження обласної адміністрації, а також підпорядкує під себе всі силові відомства, такі як: міліція, військові, прокуратура тощо", - йдеться в повідомленні Народної самооборони Львівської облради.

"Виконком може створювати для охорони громадського порядку на всіх рівнях - від обласного до районних - "народну самооборону-міліцію", яка захищатиме нас від посягань попереднього злочинного уряду. Народна Рада на Львівщині буде координувати свої дії з аналогічними структурами в інших областях. Як центральну владу ми визнаємо Народну Раду, яка була утворена в Києві на Майдані. Те, що відбувається зараз в Україні - це не просто революція, це формування нової системи державної влади в Україні!" - підсумували автори послання. 

Нагадаємо, що у Львові 23 січня протестувальники захопили будівлю ОДА. Губернатор Сало спочатку подав у відставку, а потім передумав, мотивуючи це тиском на нього.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram