ГоловнаПолітика

Кубів підтвердив арешт майна комендантів Євромайдану

Рішення ухвалено на основі відшкодування шкоди, заподіяної Будинку профспілок

Кубів підтвердив арешт майна комендантів Євромайдану
Степан Кубив

Народний депутат від партії "Батьківщина", один з комендантів Євромайдану Степан Кубів заявив про арешт його майна.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Рішення суду про арешт рахунків та майна є незаконним. Без жодного повідомлення, без присутності у суді, передають неповний до того ж пакет документів літаком у Львів. Знаю, що рішення було прийняте на підставі заяви про відшкодування збитків, завданих Будинку профспілок на суму близько 8 мільйонів гривень. Такі ж суми про стягнення отримали й інші коменданти. Вся будівля із майном не коштує стільки, скільки планують стягнути", - написав, зокрема, Кубів.

При цьому він зазначив, що станом на 31 грудня була проведена повна інвентаризація майна та складено відповідний акт, у тому числі і щодо того, що активісти мали відшкодувати.

"На сьогодні ми проплатили більше мільйона гривень Будинку профспілок, з них 200 тисяч - відшкодування. У нас також немає заборгованості по комунальних послугах", - додав Кубів.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про те, що суд арештував банківські рахунки громадських організацій "Соціально відповідальне суспільство" і "Кияни - за реформи", на які збиралися гроші для Євромайдану.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram