ГоловнаПолітика

Вибори в Києві виграють ті, кого просив зняти "УДАР"

Високими рейтинги "ударівців" виявилися лише на папері.

Вибори в Києві виграють ті, кого просив зняти "УДАР"
Фото: dengi-info.com/

У восьми столичних округах перемагають представники "Батьківщини", яких "УДАР" просив зняти на користь своїх кандидатів, посилаючись на їхні вищі рейтинги.

Так, у 211-му окрузі перемагає Сергій Терьохін, а "ударівець" Микола Бабенко займає третю позицію після "регіонала" Ігоря Лисова.

У 212-му окрузі, де на користь "ударівця" Кирила Куликова просили зняти Віталія Ярему, останній зараз лідирує з великим відривом. Кандидат від "УДАРу" займає третє місце.

Така сама ситуація і в 213-му окрузі. Там на користь кандидата від "УДАРу" Сокура Валентина просили зняти Володимира Яворівського. Яворівський переміг в окрузі, отримавши 36,66% голосів. Сокур набрав лише трохи більше 14%.

У 216-му виборчому окрузі за перемогу бореться Ксенія Ляпіна. Станом на 16:20 вона набрала 29,04% голосів. На другому місці - "провладний" кандидат Супруненко Олександр із 28,05%. "Ударівець" опинився на третьому місці (16,9%).

У 217-му окрузі лідирує Олександр Бригинець від "Батьківщини" (31,8%). "Регіонал" Вадим Столар займає друге місце з 25,45%. Кандидат від "УДАРу" знову  третій (15,47%).

У 220-му виборчому окрузі впевнену перемогу здобув кандидат від "Батьківщини" Олександр Чорноволенко. Кандидат від "УДАРу" Фіщенко Іван опинився на другому місці.

У 221-му окрузі за перемогу змагалися Ярослав Діденко від "УДАРу" і Ємець Леонід від опозиції. З результатом у 30,52% перемогу отримав останній.

У 222-му окрузі, де балотується скандальний "регіонал" Максим Луцький, лідирує кандидат від "Батьківщини" Дмитро Андрієвський, якого "УДАР" просив зняти на користь свого кандидата Рени Назарової. Назарова зараз на другому місці.

Нагадаємо, з 13 округів у Києві в 12 на цей момент перемагають опозиціонери - в 10 кандидати від "Батьківщини", по одному мають партія "Свобода" та "УДАР". Іще в одному лідирує самовисуванець Віктор Пилипишин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram