ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Партія регіонів не має наміру проводити з'їзд перед виборами

За словами Єфремова, в партії відповідально поставилися до висунення кандидатів.

Партія регіонів не має наміру проводити з'їзд перед виборами
Фото: http://cxid.info/

Партія регіонів не має наміру проводити з'їзд і відкликати заявлених кандидатів у народні депутати і з партійного списку, і з мажоритарних округів.

Про це в понеділок, 15 жовтня, на брифінгу у Верховній Раді заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Ні, з'їзд проводити ми не будемо, і, загалом, не збиралися робити це, оскільки ми дуже відповідально і зважено підійшли до висунення кандидатів в кожному одномандатному окрузі і до формування списку. Ми не маємо потреби сьогодні робити якісь дії із заміни наших представників", - заявив Єфремов.

Водночас він розповів, що має інформацію про те, що зараз відбувається на з'їзді Об'єднаної опозиції, представників якої сьогодні не було на погоджувальній раді.

Як відомо, Об'єднана опозиція "Батьківщина" на з'їзді зняла 26 кандидатів на користь партії "УДАР" і одного кандидата на користь самовисуванця.

За словами Єфремова, тенденція заміни кандидатів є не дуже позитивною, оскільки якщо котрась із цих двох політичних сил не виконає своїх обіцянок, знову з'явиться напруження у відносинах між ними.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram