ГоловнаПолітика

Кличко обіцяє в новій Раді передусім узятися за імпічмент Януковича

Політик не хоче "знову наступати на ті самі граблі".

Кличко обіцяє в новій Раді передусім узятися за імпічмент Януковича
Фото: http://ye.ua

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко заявив, що опозиція в новообраній Верховній Раді одним із перших ініціює розгляд законопроекту про імпічмент Президента.

Про це він сказав сьогодні в Дніпропетровську на прес-конференції.

"Наразі заяви про імпічмент Президента, на жаль, мають популістський характер. Важелів для оголошення імпічменту немає. Повинен бути закон про імпічмент, незалежно від імені Президента і часу. Без такого закону ініціювати імпічмент Президента неможливо", - наголосив Кличко.

Він покликав мене до себе в кабінет, і ми з ним довго розмовляли один на один. Якоїсь миті мені здалося, що я потрапив на сходку 90-х років. Віктор Федорович чомусь вирішив, що якщо він буде говорити на фені, ми будемо з ним на рівних. Коли я йшов геть, то подумав: "Не дай, Боже!

— Віталій Кличко, лідер партії "УДАР"

За його словами, дуже часто українські політики виголошують популістські обіцянки, які неможливо виконати.

"Політик розповідає про речі, яких хочуть від нього почути насправді, але реалізувати їх неможливо. Я дуже хотів би, щоб ми знову не наступали на ті самі граблі", - зазначив лідер "УДАРу".

Нагадаємо, сьогодні Кличко заявив, що узгоджених кандидатів у мажоритарних округах від "УДАРу" й Об'єднаної опозиції оголосять 14-15 жовтня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram