ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Кличко розповів, коли "УДАР" і опозиція назвуть узгоджених кандидатів

Лідер "УДАРу" розповів, що вони мали розбіжності щодо 32-х мажоритарних округів.

Кличко розповів, коли "УДАР" і опозиція назвуть узгоджених кандидатів
Фото: klichko.org

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко заявив, що узгоджені кандидати в мажоритарних округах від "УДАРу" й Об'єднаної опозиції будуть оголошені 14-15 жовтня.

Про це він сказав сьогодні в Дніпропетровську на прес-конференції.

"Були розбіжності щодо 32-х мажоритарних округів. Було замовлено соціологічне опитування для відповіді, хто з кандидатів від Об'єднаної опозиції "Батьківщина" і "УДАРу" є найбільш рейтинговим. Результати соцопитування вже є. Думаю, сьогодні-завтра ми зможемо відповісти про кандидатів, є велика надія і впевненість, що завтра-післязавтра ми офіційно заявимо про узгодження кандидатів у мажоритарних округах з Об'єднаною опозицією", - повідомив лідер партії "УДАР".

Кличко також зазначив, що обидві політичні сили можуть підтримати "нейтрального" кандидата, який має, згідно з даними опитування, найбільшу підтримку виборців в окрузі.

"Сподіваюся, що вузькопартійні інтереси не переможуть інтереси країни, інтереси, які поставили для себе демократичні сили, щоб перемогти представників Партії регіонів, які мають колосальний фінансовий та адміністративний ресурс. Ми для цього має всі складові", - сказав Кличко.

Нагадаємо, вчора джерело в "УДАРі" заявило, що "кандидати в народні депутати і за партійним списком, і мажоритарники сьогодні за вказівкою керівництва написали заяви про зняття своїх кандидатур і відмову балотуватися, причому відповідні заяви не датовані конкретним числом".

Окрім того, вчора "УДАР" і Об'єднана опозиція назвали першого узгодженого кандидата.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram