ГоловнаПолітика

Держземагентство спростувало підтримку однієї з політичних сил на виборах (ДОКУМЕНТ)

Результати службового розслідування Держземагентство передасть правоохоронним органам для подальшого розслідування.

Держземагентство спростувало підтримку однієї з політичних сил на виборах (ДОКУМЕНТ)
Фото: publicity.kiev.ua

Держземагентство України спростувало оприлюднену напередодні інформацію про те, що нібито Партія регіонів доручила Держземагентству посприяти у проведенні передвиборної агітації однієї з політичних сил.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Держземагентства.

Також повідомляється, що Держземагентство провело службове розслідування з приводу фактів, викладених в інформаційному повідомленні, і зазначає: "Документ, оприлюднений на сайті "Провінція" - сфальсифікований. Насправді під цими вихідними даними, підписом і печаткою зареєстровано наказ голови Державного агентства земельних ресурсів України "Про звільнення Комлікова Г.М. з посади заступника начальника Головного управління Держкомзему в Черкаській області". Текст наказу замінено і грубо сфальсифіковано.

Держземагентство звертається до інформаційно-аналітичного видання "Провінція" та інших видань, які поширили сфальсифікований документ, не долучатися до брудних технологій, які набувають особливого поширення під час передвиборної кампанії.

Підробка документів є грубим порушенням чинного законодавства, зазначили у відомстві. Результати службового розслідування Держземагентство передасть правоохоронним органам для подальшого розслідування.

Копія оригінального наказу додається.

Нагадаємо, у вівторок, 25 вересня, видання "Провінція" повідомило, що Держагентство земельних ресурсів направило своїм регіональним підрозділам доручення сприяти розміщенню інформаційних матеріалів партії Наталії Королевської "Україна - вперед!».

Фото: dazru.gov.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram