ГоловнаПолітика

Міліція порушила справу за фактом ДТП з кортежем Королевської

Інцидент стався 1 вересня в місті Красний Луч.

Міліція порушила справу за фактом ДТП з кортежем Королевської
Фото: ukraina-vpered.com

Співробітники міліції порушили кримінальну справу за фактом дорожньо-транспортної пригоди в Антрацитівському районі Луганської області за участю кандидатів у депутати Верховної Ради від партії "Україна - Вперед!" - її лідера Наталії Королевської і футболіста Андрія Шевченка.

Про це повідомив представник Головного управління Міністерства внутрішніх справ в області.

Нагадаємо, інцидент стався 1 вересня в місті Красний Луч, звідки родом Наталія Королевська. Після завершення зустрічі з виборцями кортеж з нею і Шевченком виїхав з міста і трохи пізніше викликав ДТП.

Пасажирка одного з двох авто, що потрапили в ДТП, дівчинка Світлана, постраждала дуже сильно. За словами її матері, Лариси, лікарі повернули Світлану з того світу, а невдовзі дехто Василь Васильович, представник Королевської, дав родині дівчини гроші на лікування і матері другого постраждалого по 5 тисяч гривень. Зараз мати Лариса просить гроші на подальше лікування доньки у благодійних фондів. У дівчини, за її словами, перелом носа, перелом таза, лопнула печінка і селезінка, останню потім видалили.

В міліції відповіли журналістам, що за фактом ДТП порушено справу, але ні копії протоколу, ні схеми аварії ніхто не надав. Крім того, повідомляється в програмі, за 19 днів міліція навіть не виявила бажання опитати головного потерпілого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram